+45 70 60 12 10 mju@advokatjustesen.dk

Mangler ved fast ejendom

Ring uforpligtende på tlf. +45 70 60 12 10

Advokat til fast ejendom – få resultatorienteret rådgivning

Hvis du har behov for hjælp, rådgivning og støtte til sager vedrørende fast ejendom, behøver du ikke lede længere.

Vi har gennem årene opbygget gennemgående ekspertise med fast ejendom, og denne ekspertise bruger vi til at hjælpe vores klienter med retfærdig og værdifuld sagføring.

På denne side får du et overblik over de typer sager, vi kan hjælpe dig med, ligesom du får grundlæggende juridisk information om handel med fast ejendom.

Se gerne her, hvis du i stedet har brug for en boligadvokat eller advokat til lejeret.

Få hjælp af dedikeret advokat til fast ejendom

Advokatfirmaet Martin Justesen leverer juridisk rådgivning til alle aspekter af fast ejendom. Det inkluderer både private borgere og virksomheder.

Vi tilgår hver sag med 100% seriøsitet og dedikation, så du er sikker på personlig, resultatorienteret og nærværende rådgivning.

Vi hjælper bl.a. med følgende

  • Køb og salg af fast ejendom
  • Rådgivning om erhvervslejemål
  • Rådgivning om andelsboliger
  • Rådgivning om entrepriseret
  • Rådgivning om administration af foreninger og andelsboliger

Kontakt os for en uforpligtende dialog, hvis du har brug for hjælp til ovenstående.

Advokat til mangler ved fast ejendom hvis du er køber

Køb af ejendom er for mange en af de vigtigste begivenheder i deres liv – og det er derfor vigtigt, at der er fuldstændig styr på processen fra start til slut. Se gerne her, hvis du har brug for en boligadvokat til køb af bolig.

Hvis du som køber efter en handel f.eks. opdager mangler i din nye ejendom, kan vi bl.a. hjælpe dig med at vurdere, om det er ejerskifteforsikringen eller sælger, der hæfter for manglerne.

Hvis sælger hæfter, kan vi vælge at indlede en retssag, så du får retmæssig erstatning for manglerne eller et forholdsmæssigt afslag i købesummen.

I sager om mangler ved fast ejendom er der ofte behov for afholdelse af syn og skøn, og her er det vigtigt med advokatbistand for at sikre, at denne proces foregår hensigtsmæssigt.

Det er også en mulighed at igangsætte en isoleret bevisoptagelse uden om retten for at sikre beviserne for, at din ejendom er behæftet med fejl og mangler. Vi bistår gerne med begge dele.

Advokat til mangler ved fast ejendom hvis du er sælger

På samme måde er det vigtigt, at salget af din ejendom foregår juridisk korrekt, så der er rene linjer mellem køber og sælger.

Bliver du som sælger af fast ejendom sagsøgt af køber, kan vi hjælpe dig med at føre retssagen. Har du oplyst loyalt om ejendommes forhold i tilstandsrapporten, skal du som sælger ikke betale erstatning til køber.

Vi har mange års erfaring inden for området og kender derfor til de detaljer, der vil kunne fremhæves for at vinde sagen.

Erfaren ejendomsadvokat – vi hjælper fra start til slut

Vi har en klar filosofi i sager om fast ejendom: Det er vigtigt at kunne spotte detaljerne – men samtidig aldrig fjerne fokus fra det store billede.

Hvordan går vi mest effektivt til den enkelte sag, og hvilke detaljer er vigtige at fremhæve for i sidste ende at kunne vinde den?

Som erfaren ejendomsadvokat ved vi, hvad der er mest brug for i de individuelle sager – og hvordan vi bedst bruger vores tid. Vi har altid fokus på konkret, målbar værdiskabelse, så du får fuld valuta for pengene.

Dette fokus har resulteret i langvarige samarbejdspartnere, som kommer til os hver gang, de har brug for en ejendomsadvokat. Og det er i sidste ende disse partnerskaber vi stræber efter at etablere.

Vi ser dig ikke som en enkelt sag, der bare skal overstås – men i højere grad som en allieret, som vi skal hjælpe efter vores bedste evne.

Erfaren advokat til byggesager

Byggesager ender ofte i svære og komplicerede juridiske slagsmål. Her er det særligt vigtigt, at advokaten har stor erfaring, da modpartens advokat ellers nemt vil kunne finde smuthuller i argumentationen, som vil skade sagen.

Hvis du f.eks. står i en konflikt med entreprenøren i en byggesag, hjælper vi dig med at løse den. Vi har stået i en række både små og store sager og ved derfor nøjagtig, hvilke ting der er vigtige at fremhæve i byggesager.

Advokat til privat hushandel – få vigtig støtte og rådgivning

Som erfarne boligadvokater er vi specialister i rådgivning til private hushandler – med masser af veloverståede sager på samvittigheden.

For at holde vores viden knivskarp går vi samtidig jævnligt til opkvalificerende kurser. Det gør vi, fordi vi prioriterer at have markedets førende viden.

Husk at alliere dig med advokat inden køb af ejendom

Til slut er der kun en vigtig opfordring tilbage: Husk nu at få juridisk hjælp, når du begiver dig ud i køb af ejendom.

Oftest er det ufatteligt mange penge værd – og tro os, når vi siger det: Der findes masser af uærlige personer derude, der ikke vil tøve med at snyde, hvis de ser, at handelspartneren er uvidende om noget vigtigt.

Det erfarer man desværre relativt hurtigt som ejendomsadvokat.

Kontakt os lige her, hvis du har brug for hjælp. Vi sidder altid klar.

KONTAKT OS

Kontakt os uforpligtende med din problemstilling

Vi møder dig, hvor du er – og vi gør meget ud af at planlægge vores klientmøder på en måde, hvor klienten føler sig tilpas.

Det betyder, at vi naturligvis er på vores kontor i Middelfart, hvis du er fra Middelfart – ligesom vi er i Svendborg, hvis du er tættest herpå – eller på vores kontor i Odense, hvis det er her, du befinder dig.

Kort sagt: Vi er dér, hvor du er. Og du er altid velkommen til at besøge os på vores kontorer og indgå i en rådgivende dialog med en af vores dygtige advokater og advokatfuldmægtige.

Vores dør er altid åben til en snak om enhver form for juridisk problemstilling, som du vil have løst – hurtigt og effektivt. Vi møder dig med den forståelse, som enhver klient med juridisk ondt i livet har brug for.

Vi glæder os til at høre fra dig.

+45 70 60 12 10

Skriv en besked

Vi bestræber os på at svare hurtigst muligt.