Personer - AdvokatJustesen.dk
15654
page-template-default,page,page-id-15654,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Martin Johan Justesen

Advokat og ejer

+45 81 11 12 10

MJU@AdvokatJustesen.dk

Jeg har virket som advokat siden 2006, og har stor erfaring med rådgivning indenfor erhvervs- og privatlivets forhold.

Jeg lægger vægt på en høj grad af tilgængelighed når du har brug for det, og er altid til rådighed for en uformel drøftelse af din situation og muligheder.

Mine specialer ligger indenfor konfliktjura og fast ejendom, men nyder udfordringerne ved en alsidig arbejdsdag så jeg påtager mig gerne opgaver lidt udover det sædvanlige.

Kasper Dannefer

Advokat

+45 22625918

 KD@AdvokatJustesen.dk

Jeg er uddannet jurist fra Syddansk Universitet i år 2017. Efter endt studie fortsatte jeg som advokatfuldmægtig i perioden fra 2017 frem til 2020, hvor jeg blev uddannet og sidenhen har arbejdet som advokat. Mit kandidatspeciale blev skrevet inden for lejeret, hvor jeg skrev om muligheden for at fremlægge beviser i Boligretten, når de ikke har været fremlagt for Huslejenævnet.

Jeg beskæftiger mig primært med leje- og fogedretlige sager og konfliktjura, men nyder ligeledes at arbejde med andre og nye retsområder.

Under min universitetsuddannelse arbejdede jeg gennem 3 år som stud.jur. forskellige advokatfirmaer, hvor jeg assisterede firmaernes advokater med diverse opgaver. Sideløbende med dette var jeg faglig mentor for en studerende med studiemæssige vanskeligheder og arbejdede som instruktor i Civilproces og anden konfliktløsning, hvor det primære fokus var at hjælpe de studerende med at fremføre en god procedure.