Personer - AdvokatJustesen.dk
15654
page-template-default,page,page-id-15654,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Om Advokatfirmaet Martin Justesen

+45 70 60 12 10

 MJU@AdvokatJustesen.dk

Advokatfirmaet Martin Justesen blev etableret af Advokat Martin Justesen i Middelfart i år 2015 og har siden oplevet en støt fremgang baseret på loyale, tilfredse klienter.

Vi lægger vægt på en ligefrem og ærlig repræsentation, der altid tager udgangspunkt i vores klienters unikke behov. Vores klienter oplever en uformel men seriøs omgangstone, hvor der bliver taget hånd om problemerne fra første minut.

Der er få udskiftninger blandt medarbejderne i advokatfirmaet, der har det med at starte som studentermedhjælpere, fortsætte som advokatfuldmægtige og slutte som advokater. Det giver en tryghed for vores klienter, at de har den samme kontaktperson fra start til slut – og at denne kontaktperson har et grundigt kendskab til både branchen og firmaet.

Vi har et særligt speciale som advokater indenfor lejeret og fast ejendom, men vi har en bred profil, da vi har succes med alle typer sager – inklusive straffesager, tvistsager, konfliktbehandling, som boligadvokat og med generelle retssager.

Vi yder også offentlig retshjælp.

Martin Johan Justesen

Advokat og ejer

+45 81 11 12 10

MJU@AdvokatJustesen.dk

Jeg har virket som advokat siden 2006, og har stor erfaring med rådgivning indenfor erhvervs- og privatlivets forhold.

Jeg lægger vægt på en høj grad af tilgængelighed når du har brug for det, og er altid til rådighed for en uformel drøftelse af din situation og muligheder.

Mine specialer ligger indenfor konfliktjura og fast ejendom, men nyder udfordringerne ved en alsidig arbejdsdag så jeg påtager mig gerne opgaver lidt udover det sædvanlige.

I min fritid går jeg på jagt og tilbringer tid med min familie.

Kasper Dannefer

Advokat

+45 22625918

 KD@AdvokatJustesen.dk

Jeg er uddannet jurist fra Syddansk Universitet i år 2017. Efter endt studie fortsatte jeg som advokatfuldmægtig hos Advokatfirmaet Martin Justesen i perioden fra 2017 frem til 2020, hvor jeg blev uddannet og sidenhen har arbejdet som advokat.

Mit kandidatspeciale blev skrevet inden for lejeret, hvor jeg skrev om muligheden for at fremlægge beviser i Boligretten, når de ikke har været fremlagt for Huslejenævnet.

Jeg beskæftiger mig primært med leje- og fogedretlige sager og konfliktjura, men nyder ligeledes at arbejde med andre og nye retsområder.

Under min universitetsuddannelse arbejdede jeg gennem 3 år som stud.jur. hos forskellige advokatfirmaer, hvor jeg assisterede firmaernes advokater med diverse opgaver. Min seneste ansættelse var hos Martin Justesen, hvor jeg valgte at fortsætte min karriere som advokatfuldmægtig.

Sideløbende med mit arbejde som stud.jur var jeg faglig mentor for en studerende med studiemæssige vanskeligheder og arbejdede som instruktor i Civilproces og anden konfliktløsning, hvor det primære fokus var at hjælpe de studerende med at fremføre en god procedure.

Jeg bruger min fritid på at være sammen med familie og venner – ligesom jeg nyder en god badmintonkamp.

Anne-Sofie Høirup Jensen

Stud.jur, Advokatfuldmægtig pr. 01. august 2021

+45 81 11 12 15

aj@AdvokatJustesen.dk

Jeg er uddannet jurist fra Syddansk Universitet i år 2021, hvor jeg afsluttede min uddannelse med karakteren 12 for mit speciale om tidsbegrænsede lejekontrakter. Jeg har arbejdet som studentermedhjælper hos Martin Justesen under både min bachelor og min kandidatuddannelse og har valgt at fortsætte min karriere her som advokatfuldmægtig.

Sideløbende med mit arbejde som stud.jur var jeg frivillig i Retshjælpen på SDU.

Jeg beskæftiger mig primært med leje- og fogedretlige sager, men jeg nyder også arbejdet med en række andre sagsområder.

Følgende kendetegner min faglige profil:

  • Struktureret
  • Resultatorienteret
  • Engageret, dedikeret og motiveret

Jeg bruger min fritid på at holde mig aktiv, bl.a. som fodboldspiller i FC Odense, samt være sammen med familie og venner.