Personer - AdvokatJustesen.dk
15654
page-template-default,page,page-id-15654,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Om Advokatfirmaet Martin Justesen

+45 70 60 12 10

 MJU@AdvokatJustesen.dk

Advokatfirmaet Martin Justesen blev etableret af Advokat Martin Justesen i Middelfart i år 2015 og har siden oplevet en støt fremgang baseret på loyale, tilfredse klienter.

Vi lægger vægt på en ligefrem og ærlig repræsentation, der altid tager udgangspunkt i vores klienters unikke behov. Vores klienter oplever en uformel men seriøs omgangstone, hvor der bliver taget hånd om problemerne fra første minut.

Der er få udskiftninger blandt medarbejderne i advokatfirmaet, der har det med at starte som studentermedhjælpere, fortsætte som advokatfuldmægtige og slutte som advokater. Det giver en tryghed for vores klienter, at de har den samme kontaktperson fra start til slut – og at denne kontaktperson har et grundigt kendskab til både branchen og firmaet.

Vi har et særligt speciale som advokater indenfor lejeret og fast ejendom, men vi har en bred profil, da vi har succes med alle typer sager – inklusive straffesager, tvistsager, konfliktbehandling, som boligadvokat og med generelle retssager.

Vi yder også offentlig retshjælp.

Martin Johan Justesen

Advokat (L) og ejer

+45 81 11 12 10

MJU@AdvokatJustesen.dk

Martin Justesen har virket som advokat siden 2006 og har stor erfaring med rådgivning inden for erhvervs- og privatlivets forhold.

Han lægger vægt på en høj grad af tilgængelighed, når du har brug for det, og er altid til rådighed for en uformel drøftelse af din situation og muligheder.

Martins specialer ligger inden for strafferet, konfliktjura og fast ejendom, men han nyder udfordringerne ved en alsidig arbejdsdag og påtager sig derfor også gerne opgaver udover det sædvanlige. Han har møderet for Landsretten og kan derfor føre en eventuel ankesag for dig.

Martin er født og opvokset i Langeskov, men bor i dag i Middelfart. I sin fritid går Martin på jagt og tilbringer tid med sine børn, familie og venner.

Kasper Børsting Dannefer

Advokat

+45 22 62 59 18

 KD@AdvokatJustesen.dk

Kasper Børsting Dannefer er uddannet jurist fra Syddansk Universitet i 2017 og har virket som advokat siden 2020.

Han har siden 2014 arbejdet som stud.jur. for advokat Martin Justesen og fortsatte efter studiet som advokatfuldmægtig i perioden fra 2017 frem til 2020, hvor han blev uddannet og sidenhen har arbejdet som advokat.

Kasper beskæftiger sig primært med leje- og fogedretlige sager, konfliktjura og fast ejendom, men han nyder ligeledes at arbejde med nye og andre retsområder.

Kasper er født og opvokset i Strib, men bor i dag i Odense. I sin fritid spiller Kasper badminton, ligesom han nyder en løbetur og at tilbringe tid med familie og venner.

Anne-Sofie Høirup Jensen

Advokatfuldmægtig

+45 81 11 12 15

aj@AdvokatJustesen.dk

Anne-Sofie Høirup Jensen er uddannet jurist fra Syddansk Universitet i 2021.

Hun har siden 2019 arbejdet som stud.jur. i Advokatfirmaet Martin Justesen og fortsatte efter studiet som advokatfuldmægtig i sommeren 2021.

Anne-Sofie beskæftiger sig primært med udarbejdelse af testamenter, fast ejendom og lejeret.

Anne-Sofie er født og opvokset i Tommerup, men bor i dag i Odense. I sin fritid holder Anne-Sofie sig aktiv som fodboldspiller i FC Odense og nyder at være sammen med familie og venner.

Gülsah Bektas

Advokatfuldmægtig

+45 26 39 58 97

gb@advokatjustesen.dk

Gülsah Bektas er uddannet jurist fra Syddansk Universitet i 2018.
Hun har efter endt studie arbejdet både som advokatfuldmægtig i København og som virksomhedsjurist og har siden sommeren 2021 arbejdet som advokatfuldmægtig i Advokatfirmaet Martin Justesen.
Gülsah er bredt funderet indenfor erhvervsretten med en stærk forretningsmæssig forståelse og et kommercielt mindset. Gülsah er specialiseret indenfor forhandling af kontrakter, GDPR, bekæmpelse af hvidvask, forbrugerret, selskabsret og fast ejendom, men sætter pris på nye udfordringer, hvorfor hun gerne påtager sig opgaver ud over det sædvanlige.
Gülsah er født og opvokset i Odense, hvor hun også bor i dag. I sin fritid nyder Gülsah at tilbringe tid med sin familie, herunder sine to børn og hunden Marley, ligesom hun nyder at tilbringe tid med sine venner – ofte ude i naturen eller til en god koncert.

Mette Svendsen

Advokatsekretær

+45 81 11 12 11

ms@advokatjustesen.dk

Mette Svendsen er uddannet advokatsekretær og har arbejdet som sekretær for advokat Martin Justesen siden 2012.

Hun beskæftiger sig primært med sagsbehandling i forbindelse med ejendomshandler mv., ligesom hun bistår kontorets jurister med diverse opgaver.

Mette er født og opvokset i Svendborg, hvor hun også bor i dag sammen med sin mand. I sin fritid nyder Mette at gå ture langs stranden, ligesom hun nyder at lave god mad og tilbringe tid med familie og venner, herunder sine to børn og sit barnebarn.

Magnus Brüggert

Stud.jur

+45 81 11 12 17

jur@advokatjustesen.dk

Magnus Brüggert har siden 2019 læst jura på Syddansk Universitet.

Han startede som stud.jur. i firmaet i efteråret 2020. Magnus bistår kontorets jurister med diverse opgaver, herunder primært inkassosager, men også øvrige ad hoc-opgaver.

Magnus er født og opvokset i Nørre Bjert, men bor i dag i Odense. I sin fritid er han fodbolddommer, men nyder også en god badmintonkamp og at være sammen med familie og venner.