+45 70 60 12 10 mju@advokatjustesen.dk

Om firmaet

Ring uforpligtende på tlf. +45 70 60 12 10

Om Advokatfirmaet Martin Justesen

Advokatfirmaet Martin Justesen blev etableret af Advokat Martin Justesen i Middelfart i år 2015 og har siden oplevet en støt fremgang baseret på loyale, tilfredse klienter.

Vi lægger vægt på en ligefrem og ærlig repræsentation, der altid tager udgangspunkt i vores klienters unikke behov. Vores klienter oplever en uformel men seriøs omgangstone, hvor der bliver taget hånd om problemerne fra første minut.

Der er få udskiftninger blandt medarbejderne i advokatfirmaet, der har det med at starte som studentermedhjælpere, fortsætte som advokatfuldmægtige og slutte som advokater. Det giver en tryghed for vores klienter, at de har den samme kontaktperson fra start til slut – og at denne kontaktperson har et grundigt kendskab til både branchen og firmaet.

Vi har et særligt speciale som advokater indenfor lejeret og fast ejendom, men vi har en bred profil, da vi har succes med alle typer sager – inklusive straffesager, tvistsager, konfliktbehandling, som boligadvokat og med generelle retssager.

Vi yder også offentlig retshjælp.

Martin Johan Justesen

Advokat (L) og ejer

Martin Justesen har virket som advokat siden 2006 og har stor erfaring med rådgivning inden for erhvervs- og privatlivets forhold.

Han lægger vægt på en høj grad af tilgængelighed, når du har brug for det, og er altid til rådighed for en uformel drøftelse af din situation og muligheder.

Martins specialer ligger inden for strafferet, konfliktjura og fast ejendom, men han nyder udfordringerne ved en alsidig arbejdsdag og påtager sig derfor også gerne opgaver udover det sædvanlige. Han har møderet for Landsretten og kan derfor føre en eventuel ankesag for dig.

Martin er født og opvokset i Langeskov, men bor i dag i Middelfart. I sin fritid går Martin på jagt og tilbringer tid med sine børn, familie og venner.

+45 81 11 12 10

mju@advokatjustesen.dk

Kasper Børsting Dannefer

Advokat

Kasper Børsting Dannefer er uddannet jurist fra Syddansk Universitet i 2017 og har virket som advokat siden 2020.

Han har siden 2014 arbejdet som stud.jur. for advokat Martin Justesen og fortsatte efter studiet som advokatfuldmægtig i perioden fra 2017 frem til 2020, hvor han blev uddannet og sidenhen har arbejdet som advokat.

Kasper beskæftiger sig primært med leje- og fogedretlige sager, konfliktjura og fast ejendom, men han nyder ligeledes at arbejde med nye og andre retsområder.

Kasper er født og opvokset i Strib, men bor i dag i Bellinge. I sin fritid holder Kasper sig aktiv med træning, ligesom han nyder en løbetur og at tilbringe tid med familie og venner.

+45 81 11 12 18

kd@advokatjustesen.dk

Anne-Sofie Høirup Jensen

Advokatfuldmægtig

Anne-Sofie Høirup Jensen er uddannet jurist fra Syddansk Universitet i 2021.

Hun har siden 2019 arbejdet som stud.jur. i Advokatfirmaet Martin Justesen og fortsatte efter studiet som advokatfuldmægtig i sommeren 2021.

Anne-Sofie beskæftiger sig primært med udarbejdelse af testamenter, fast ejendom og lejeret.

Anne-Sofie er født og opvokset i Tommerup, men bor i dag i Bellinge. I sin fritid holder Anne-Sofie sig aktiv med træning og nyder at være sammen med familie og venner.

+45 81 11 12 15

aj@advokatjustesen.dk

Rie Groth Falkenberg

Advokatfuldmægtig

Rie Groth Falkenberg er uddannet jurist fra Syddansk Universitet i 2023.

Hun startede i Advokatfirmaet Martin Justesen som advokatfuldmægtig i sommeren 2023.

Rie beskæftiger sig primært med arveret, fast ejendom og lejeret.

Rie er opvokset på Ærø, men bor i dag i Svendborg. I sin fritid holder Rie sig aktiv med løb og nyder at være sammen med familie og venner.

+45 81 11 12 16

rgf@advokatjustesen.dk

Mette Svendsen

Advokatsekretær

Mette Svendsen er uddannet advokatsekretær og har arbejdet som sekretær for advokat Martin Justesen siden 2012.

Hun beskæftiger sig primært med sagsbehandling i forbindelse med ejendomshandler mv., ligesom hun bistår kontorets jurister med diverse opgaver.

+45 81 11 12 11

ms@advokatjustesen.dk

Ann-Cathrin Hovmand

Stud.jur.

Ann-Cathrin Hovmand har siden 2021 læst jura på Syddansk Universitet.
Hun startede som stud.jur. i firmaet i efteråret 2022. Ann-Cathrin bistår kontorets juri-ster med diverse opgaver, herunder primært inkassosager, men også øvrige ad hoc-opgaver.

Ann-Cathrin er født og opvokset i Maribo, men bor i dag i Odense. I sin fritid nyder hun at bruge tid sammen med sine venner og familie. Derudover nyder hun også gerne en god film eller bog.

+45 81 11 12 17

jur@advokatjustesen.dk

Caroline Storck Kristensen:

Stud.jur.

Caroline Storck Kristensen har siden 2020 læst jura på Syddansk Universitet.
Hun startede som stud.jur. i firmaet i vinteren 2023, hvor hun ønskede at give sig i kast med nye, spændende udfordringer efter et studiejob ved politiet. Caroline bistår konto-rets jurister med diverse opgaver, herunder primært inkassosager, men også øvrige ad hoc-opgaver.

Caroline er født og opvokset i Odense. Ved siden af studiet og arbejdet nyder Caroline en løbetur og gode lange gåture med sin hund. Derudover nyder hun at bruge tid sam-men med sine venner og familie.

+45 81 11 12 17

jur@advokatjustesen.dk

Anne Kirstine Nielsen

Stud.jur.

Anne Kirstine Nielsen har siden 2022 læst jura på Syddansk Universitet.
Anne startede som stud.jur. i advokatfirmaet i slutningen af 2023. Anne bistår kontorets jurister med diverse opgaver, herunder primært inkassosager, men også øvrige ad hoc-opgaver.

Anne er opvokset i Tommerup, men bor i dag i Odense. Når hun ikke arbejder eller studerer, holder hun af at træne i fitnesscentret og gå ture i skoven samt at tilbringe tid med familie og venner.

+45 81 11 12 17

jur@advokatjustesen.dk

KONTAKT OS

Kontakt os uforpligtende med din problemstilling

Vi møder dig, hvor du er – og vi gør meget ud af at planlægge vores klientmøder på en måde, hvor klienten føler sig tilpas.

Det betyder, at vi naturligvis er på vores kontor i Middelfart, hvis du er fra Middelfart – ligesom vi er i Svendborg, hvis du er tættest herpå – eller på vores kontor i Odense, hvis det er her, du befinder dig.

Kort sagt: Vi er dér, hvor du er. Og du er altid velkommen til at besøge os på vores kontorer og indgå i en rådgivende dialog med en af vores dygtige advokater og advokatfuldmægtige.

Vores dør er altid åben til en snak om enhver form for juridisk problemstilling, som du vil have løst – hurtigt og effektivt. Vi møder dig med den forståelse, som enhver klient med juridisk ondt i livet har brug for.

Vi glæder os til at høre fra dig.

+45 70 60 12 10

Skriv en besked

Vi bestræber os på at svare hurtigst muligt.