Om - AdvokatJustesen.dk
Advokatfirmaet Martin Justesen yder juridisk rådgivning om de væsentligste af erhvervs- og privatlivets forhold. Vi rådgiver i øjenhøjde med udgangspunkt i din situation og dit behov, og taler et sprog du forstår. Vi bestræber os på at være nærværende og levende i vores rådgivning, og til rådighed når du som kunde har behov for det. Vi er altid i nærheden af dig og med vores kontorer fordelt over hele Fyn dækker vi både geografisk og faglige de fleste af livets forhold.
Advokat, Martin Justesen, Middelfart, Odense, Fyn
15654
page-template-default,page,page-id-15654,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Martin Johan Justesen

+45 81 11 12 10

MJU@AdvokatJustesen.dk

Jeg har virket som advokat siden 2006, og har stor erfaring med rådgivning indenfor erhvervs- og privatlivets forhold.

Jeg lægger vægt på en høj grad af tilgængelighed når du har brug for det, og er altid til rådighed for en uformel drøftelse af din situation og muligheder.

Mine specialer ligger indenfor konfliktjura og fast ejendom, men nyder udfordringerne ved en alsidig arbejdsdag så jeg påtager mig gerne opgaver lidt udover det sædvanlige.

Kasper Dannefer

+45 22625918

 KD@AdvokatJustesen.dk

Jeg er uddannet jurist fra Syddansk Universitet i år 2017 og har siden arbejdet som advokat. Mit kandidatspeciale blev skrevet inden for lejeret, hvor jeg skrev om muligheden for at fremlægge beviser i Boligretten, når de ikke har været fremlagt for Huslejenævnet.

Jeg beskæftiger mig primært med leje- og fogedretlige sager og konfliktjura, men nyder ligeledes at arbejde med andre og nye retsområder.

Under min universitetsuddannelse arbejdede jeg gennem 3 år som stud.jur. forskellige advokatfirmaer, hvor jeg assisterede firmaernes advokater med diverse opgaver. Sideløbende med dette var jeg faglig mentor for en studerende med studiemæssige vanskeligheder og arbejdede som instruktor i Civilproces og anden konfliktløsning, hvor det primære fokus var at hjælpe de studerende med at fremføre en god procedure.

Kontorets forsikringsselskab og garantistiller er Tryg, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup.
Advokatfirmaet Martin Justesen følger Advokatsamfundets regler for advokatetik og god advokatskik. Vores rådgivning er baseret på dansk ret, og vi er underlagt reglerne om forebyggelse af hvidvask.

Alle der er omfattet af Advokatfirmaet Martin Justensen
– er beskikket som advokat af Justitsministeriet i Danmark
– er medlemmer af Advokatsamfundet
– har tegnet ansvarsforsikring og stillet garanti efter de af Advokatsamfundet fastsatte regler.

Ansvarsforsikringen dækker al advokatvirksomhed, uanset hvor advokatvirksomheden udøves. Se Forsikrings- og bankoplysninger under det enkelte kontor.

Advokatfirmaet Martin Justesen er medlem af Danske Advokater

Vi bestræber os altid på at have en åben og ærlig dialog med vores kunder, således at der ikke forekommer ubehagelige overraskelser i sagsforløbet. Skulle der alligevel være noget, som du ikke er tilfreds med, så hører vi gerne fra dig. Du er altid velkommen til at kontakte os.

Du har også mulighed for at klage over advokaten og/eller salæret til:

Advokatnævnets sekretariat
Kronprinsessegade 28
1306 København K
Telefon: 33 96 97 98
klagesagsafdelingen@advokatsamfundet.dk

Læs mere om dine klagemuligheder her: www.Advokatnaevnet.dk