+45 70 60 12 10 mju@advokatjustesen.dk

Inkassoadvokat

Ring uforpligtende på tlf. +45 70 60 12 10

Dedikeret og resultatorienteret inkassoadvokat på Fyn med stor erfaring

Advokatfirmaet Martin Justesen fungerer som inkassoadvokat via vores kontorer i Middelfart, Odense og Svendborg.

Hvis du har et udestående, som du har problemer med at få inddrevet, hjælper vi dig med at køre en inkassosag.

Vi har stor erfaring med effektiv inddrivelse af bl.a. følgende pengesager:

  • Manglende betaling af husleje
  • Forfaldne fakturaer
  • Pantebreve

Og meget mere. Kontakt os i dag for en uforpligtende dialog om din sag.

Hvad er inkasso?

Der foregår en inkassoforretning, når kreditor inddriver et udestående beløb fra debitor, som debitor har nægtet at betale. Det vil sige, at der kan køres en inkassosag, hvis en person/virksomhed skylder en anden person/virksomhed penge, men den første part ikke er villig til at betale dette beløb.

Inkassosager behøver ikke køres personligt af kreditor. Man kan i stedet hyre en inkassoadvokat til at stå for processen, der ofte kan blive kompleks og i nogle tilfælde ubehagelig.

Inkasso regler – hvornår må man sende rykkere?

Først og fremmest er det vigtigt, at kreditor og debitor forsøger at løse sagen selv, uden den bliver sendt til inkasso. Det giver ofte langt det bedste resultat.

De officielle regler er dog således, at du i princippet kan sende den første rykker allerede dagen efter, at din betaling er forfalden (standard er 10 dage efter betalingsdato).

Det vil vi dog ikke anbefale – vent i stedet nogle dage (pengene kan være på vej), og tag gerne kontakt til skyldner derefter for at høre, hvad årsagen til den manglende betaling er.

Hvis det ikke kan løses mellem kun jer to, må du i princippet begynde at sende alle de rykkere, du vil – dog kun med gebyrer på de 3 første af dem.

Hvis kreditor selv har udsendt rykkere, og derefter overlader sagen til inkassoadvokat, må advokaten ikke gentage disse skridt. Her vil man i stedet forsøge at indgå en aftale om betaling – men hvis det ikke lykkes, vil advokaten tage sagen videre til retten.

Få professionel hjælp af advokat til inkassosager

Hvis skyldner ikke betaler frivilligt, har vi et gennemprøvet system, vi anvender, så du i sidste ende har størst mulig chance for at få dine penge.

Vi kan tage sagen hele vejen fra første rykker til afslutning i Fogedretten – og sørger for klar kommunikation med dig i hele processen.

Effektiv inkassoskrivelse

Vi vil altid starte vores proces med en inkassoskrivelse, hvor vi klart og tydeligt redegør for det skyldte beløb, og hvad det dækker over. Her giver vi skyldner en sidste chance for at betale, og vi har udviklet en skrivelse, der netop får mange til at gøre dette.

Hvis skyldner ikke betaler efter inkassoskrivelsen, igangsætter vi processen med inddrivelsen med følgende trin.

Sagen går i fogedretten

Vi sender sagen i Fogedretten, med hvem vi har et godt og længerevarende forhold samt samarbejde til. I Fogedretten anvendes tvangsinddrivelse, og det vil også være skyldneren, der skal dække sagens omkostninger.

Vi udspørger via et fogedretsmøde skyldner om mulige værdier, vi kan gøre krav på, som svarer til det beløb, vedkommende skylder dig. Vi ved nøjagtig, hvordan vi skal spørge ind til et fogedretsmøde, så vi har størst chance for at gøre krav på værdier til dig.

Hvorfor bruge inkassoadvokat i stedet for ”almindeligt” inkassofirma?

Et inkassofirma har normalvis ikke den juridiske beføjelse til at tage din sag til domstolene.

Hvis skyldner gør indsigelser mod dit krav indenfor 14 dage, vil det være nødvendigt at indlede en retssag. Og det er her, du får brug for din inkassoadvokat.

Det er desuden en udbredt misforståelse, at en inkassoadvokat er dyrere end et inkassofirma. Sådan forholder det sig ikke nødvendigvis.

Inkasso for privatpersoner – det skal kunne betale sig

Martin Justesen påtager sig naturligvis også småsager – altså sager med beløb på under 50.000 kroner. Vi har en effektiv fremgangsmåde til at sikre inddrivelse i disse sager, uden at sagens omkostninger stikker helt af.

Inkasso for erhverv – også de store, komplicerede sager

Ligesom vi håndterer inkassosager mellem private, gør vi det også for erhverv. Her kan beløbene være i en massiv størrelsesorden, og i disse tilfælde har vi igen udviklet særlige processer, der gør inddrivelsen så effektiv og komplet som muligt.

Få hjælp til inkasso i dag

Kontakt os i dag for en uforpligtende dialog om din inkassosag.

Tøv heller ikke med at gøre brug af vores ekspertviden, hvis du har brug for en boligadvokat eller advokat til lejeret.

KONTAKT OS

Kontakt os uforpligtende med din problemstilling

Vi møder dig, hvor du er – og vi gør meget ud af at planlægge vores klientmøder på en måde, hvor klienten føler sig tilpas.

Det betyder, at vi naturligvis er på vores kontor i Middelfart, hvis du er fra Middelfart – ligesom vi er i Svendborg, hvis du er tættest herpå – eller på vores kontor i Odense, hvis det er her, du befinder dig.

Kort sagt: Vi er dér, hvor du er. Og du er altid velkommen til at besøge os på vores kontorer og indgå i en rådgivende dialog med en af vores dygtige advokater og advokatfuldmægtige.

Vores dør er altid åben til en snak om enhver form for juridisk problemstilling, som du vil have løst – hurtigt og effektivt. Vi møder dig med den forståelse, som enhver klient med juridisk ondt i livet har brug for.

Vi glæder os til at høre fra dig.

+45 70 60 12 10

Skriv en besked

Vi bestræber os på at svare hurtigst muligt.