+45 70 60 12 10 mju@advokatjustesen.dk

Privat

Ring uforpligtende på tlf. +45 70 60 12 10

Advokat til private forhold

Advokatfirmaet Martin Justesen yder rådgivning indenfor udvalgte af privatlivets forhold. Vores udgangspunkt er din livsituation og de opgaver du har brug for en løsning på eller vejledning til.

Hos os er du altid sikret uafhængig rådgivning i øjenhøjde – når du har brug for det. Tøv ikke med at kontakte os hvis du har behov for en gratis og uforpligtende vurdering af din situation eller uformel drøftelse af dine ønsker, hvad end det drejer sig om lejeret, bolig, arv eller arbejde.

Vi hjælper bl.a. med følgende

  • Køb og salg af bolig – herunder køb af bolig på tvangsauktion og mangler ved fast ejendom
  • Retssager om de fleste af privatlivets forhold
  • Arv og testamente
  • Ægteskab og samliv
  • Udlejning af boliger
  • Ansættelse og arbejde
  • Økonomi og gæld

Kontakt os for en uforpligtende dialog, hvis du har brug for hjælp til ovenstående.

KONTAKT OS

Kontakt os uforpligtende med din problemstilling

Vi møder dig, hvor du er – og vi gør meget ud af at planlægge vores klientmøder på en måde, hvor klienten føler sig tilpas.

Det betyder, at vi naturligvis er på vores kontor i Middelfart, hvis du er fra Middelfart – ligesom vi er i Svendborg, hvis du er tættest herpå – eller på vores kontor i Odense, hvis det er her, du befinder dig.

Kort sagt: Vi er dér, hvor du er. Og du er altid velkommen til at besøge os på vores kontorer og indgå i en rådgivende dialog med en af vores dygtige advokater og advokatfuldmægtige.

Vores dør er altid åben til en snak om enhver form for juridisk problemstilling, som du vil have løst – hurtigt og effektivt. Vi møder dig med den forståelse, som enhver klient med juridisk ondt i livet har brug for.

Vi glæder os til at høre fra dig.

+45 70 60 12 10

Skriv en besked

Vi bestræber os på at svare hurtigst muligt.