+45 70 60 12 10 mju@advokatjustesen.dk

Boligadvokat

Ring uforpligtende på tlf. +45 70 60 12 10

Din dedikerede boligadvokat i Middelfart, Svendborg og Odense

Som erfarne boligadvokater igennem en lang årrække har vi indgående erfaring som advokat til bolighandler i Middelfart, Svendborg og Odense. Vi ved, hvilke faldgruber der er, og hvad du skal være opmærksom på – og vi vil kæmpe for, at du får en så god og værdifuld bolighandel som muligt.

Vi sørger for juridisk tryghed fra start til slut – vi misser ikke et eneste vigtigt punkt, ord eller komma i kontrakten og styrer kommunikationen på præcis det niveau, du er komfortabel med.

En bolighandel kan virke uoverskuelig og uigennemskuelig – men vi gør det nemt og enkelt. Vi er din uvildige rådgiver, der varetager dine og kun dine interesser i handlen.

Boligadvokat til fast ejendom på Fyn

Med en bolighandel foran dig står du klar til et nyt, spændende kapitel i dit liv – og vi er klar til at hjælpe dig godt på vej i processen. Husk, at vi aldrig repræsenterer både køber og sælger. Dermed kan du være sikker på, at vi varetager dine interesser 100% loyalt.

Hvis du har brug for en boligadvokat, står vi altid til rådighed til en uforpligtende snak. Også hvis du skulle have brug for en advokat til lejeret.

Hvad hjælper en boligadvokat med – i sælgers tilfælde?

Vi er din kontakt i hele processen – fra start til slut – og støtter med alt, der vedrører salg af din bolig. Bl.a. følgende er omfattet af vores rådgivning:

  • Fremskaffelse og redegørelse af boligens nødvendige oplysninger
  • Berigtigelse af finansielle dokumenter
  • Juridisk rådgivning med det effektive salg som slutmålet
  • Sikkerhed ifm. købers del i salget. Har køber fuldført samtlige juridiske pligter?
  • Gennemgang af vigtige dokumenter som skøde, tilstandsrapport, ejerskifteforsikring og refusionsopgørelse

Generelt er vi din faste sparringspartner igennem hele forløbet. Vi rådgiver om alle spørgsmål – store som små.

Hvad hjælper en boligadvokat med – i købers tilfælde?

På samme måde er vi fuldt tilgængelige igennem hele processen, hvis vi står på købers side. Vi hjælper bl.a. med følgende:

  • Gennemgang af købspris: Er prisen for boligen fair, og følger den markedets generelle tendenser?
  • Gennemgang af vigtige dokumenter som skøde, tilstandsrapport, ejerskifteforsikring og refusionsopgørelse
  • Inklusion af advokatforbehold i kontrakten, hvis du ønsker dette
  • Gennemgang af lovpligtige oplysninger som jordforurening og andre miljøforhold
  • Vurdering af finansieringsmuligheder ifht. din individuelle økonomiske situation

Generelt er vi din faste sparringspartner igennem hele forløbet. Vi rådgiver om alle spørgsmål – store som små.

Hvorfor vælge en boligadvokat?

Uanset hvordan man vender og drejer det, er handel med fast ejendom en kompleks proces. Mange ting kan gå galt, og der findes desværre masser af uærlige individer, der skjuler og camouflerer vigtige oplysninger, der kan have enorm betydning for f.eks. boligens stand og værdi.

Med en boligadvokat på sidelinjen har du en fast højre hånd, der sørger for, at du ikke bliver snydt. At alting foregår som det skal. Og at du til slut står for enden af en succesfuld bolighandel.

En erfaren boligadvokat kender spillet. Vedkommende ved, hvad man skal være opmærksom på – og har set det hele før, på godt og ondt.

Det kommer dig til gode.

Er en boligadvokat nødvendig?

Du kan sagtens handle bolig uden boligadvokat. Men det kræver dog, at handlen for det første er relativt simpel og lige til. Derudover kan du som udgangspunkt undvære en boligadvokat, hvis du har et indgående kendskab til boligen og de parter, der er involveret i handlen.

En boligadvokat er ikke nødvendig for at handle fast ejendom – men jf. afsnittet “hvorfor vælge en boligadvokat?” kan det være en rigtigt god idé, hvis man vægter tryghed og sikkerhed højt.

Hvis valget står mellem en ”normal” advokat og en boligadvokat, bør valget altid falde på den specialiserede boligadvokat. En erfaren boligadvokat holder sig naturligvis opdateret via rådgivning af bolighandler, men også ved jævnligt at gå til kurser og seminarer omkring handel med fast ejendom.

Det gør en ‘normal’ advokat ikke nødvendigvis.

KONTAKT OS

Kontakt os uforpligtende med din problemstilling

Vi møder dig, hvor du er – og vi gør meget ud af at planlægge vores klientmøder på en måde, hvor klienten føler sig tilpas.

Det betyder, at vi naturligvis er på vores kontor i Middelfart, hvis du er fra Middelfart – ligesom vi er i Svendborg, hvis du er tættest herpå – eller på vores kontor i Odense, hvis det er her, du befinder dig.

Kort sagt: Vi er dér, hvor du er. Og du er altid velkommen til at besøge os på vores kontorer og indgå i en rådgivende dialog med en af vores dygtige advokater og advokatfuldmægtige.

Vores dør er altid åben til en snak om enhver form for juridisk problemstilling, som du vil have løst – hurtigt og effektivt. Vi møder dig med den forståelse, som enhver klient med juridisk ondt i livet har brug for.

Vi glæder os til at høre fra dig.

+45 70 60 12 10

Skriv en besked

Vi bestræber os på at svare hurtigst muligt.